Bureau Berdt gaat net dat stapje verder in betrokkenheid. Dat maakt het werk leuker, maar vooral ook beter. Bureau Berdt is nieuwsgierig van aard en vraagt door waar anderen al tevreden zijn. Zo brengt Bureau Berdt de essentie aan het licht en wordt een treffer een voltreffer. En als je dan zoveel weet van elkaar, verandert betrokkenheid vanzelf in verbondenheid. Kijk dus niet raar op als u zo nu en dan een ongevraagd advies of een tip in uw e-mail vindt!

Elke opdracht verdient de aandacht van specialisten. Bureau Berdt werkt met een uitgebreid netwerk van creatieven en experts. Zo komt er voor elke opdracht een top-oplossing.

Zonder een goed plan ben je nergens. Maar met een goed plan alleen kom je er ook niet. Effect bereik je pas bij de uitvoering. Daarom houdt Bureau Berdt voortdurend de vinger aan de pols en hanteert een strakke timing. Zo krijg je dingen voor elkaar. Linksom of rechtsom.

Duur zeker? Juist niet! Omdat Bureau Berdt een klein bureau is, blijven de overheadkosten laag. Dat vindt u terug in scherpe offertes en een laag uurtarief van € 85,00 (excl. BTW). En of u nu een tekst nodig hebt, of een strategisch advies: voor alle diensten geldt hetzelfde tarief.